Vištienos skrandukų ragu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištienos skrandukų ragu


INGREDIENTAI:

1 kg vištienos skrandukų,
2 nedidelių cukinijų arba aguročių,
200 g brokolių,
1 morkos,
1 svogūno,
2 skiltelių česnako,
aliejaus,
druskos,
pipirų pagal skonį.


GAMINIMAS:

Paruoštus, išplautus skrandukus nusausinkite, apibarstykite druska ir pipirais. Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir porcijomis apkepkite skrandukus, kad susidarytų rausva plutelė. Į keptuvę įpilkite stiklinę karšto vandens, uždenkite dangčiu ir troškinkite 40 min. (per tą laiką vanduo išgaruos).

Brokolius išskirstykite žiedynais, užmerkite šaltame vandenyje 10 min., tada pavirkite pasūdytame vandenyje 5 min. ir nusunkite. Svogūną ir morką nuvalykite. Morką supjaustykite storesniais ritinėliais, svogūną - skiltelėmis, dėkite į keptuvę su skrandukais ir maišant viską kartu kepkite 5 min.

Tada įpilkite 0,5 stiklinės karšto vandens. Cukinijas perpjaukite išilgai, tada supjaustykite plačiomis pusapvalėmis skiltelėmis, dėkite į keptuvę su daržovėmis, įberkite druskos, pipirų ir išmaišykite.

Nuluptą česnaką supjaustykite plonais griežinėliais ir įdėkite į ragu. Apvirtus brokolius dėkite į keptuvę, ragu išmaišykite, uždenkite dangčiu, nuimkite nuo ugnies ir palaikykite 10 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668