Grybų troškinys (guliašas) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų troškinys (guliašas)


INGREDIENTAI:

500 g šviežių arba 300 g virtų (sūdytų) grybų,
2-3 svogūnų,
2-3 šaukštų riebalų arba aliejaus,
1 paprikos,
1 šaukšto miltų,
1 šaukšto pomidorų tyrės,
druskos,
1/2 - 1 stiklinės grietinės.


GAMINIMAS:

Grybus ir svogūnus supjaustykite pailgais gabalėliais, pakepinkite riebaluose, kol kiek paraus, įdėkite supjaustytą papriką ir viską troškinkite. Įberkite miltų, įkrėskite pomidorų tyrės, grietinės (galima įpilti truputį vandens arba sultinio), druskos, pipirų ir dar kelias minutes troškinkite. Patiekite su karštomis virtomis bulvėmis arba bulvių koše ir žaliųjų daržovių salotomis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668