Kalmarai tešloje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kalmarai tešloje


INGREDIENTAI:

2 dideli kalmarai,
1 stiklinė miltų,
1 stiklinė vandens,
2 kiaušinių baltymai,
1/2 šaukšto aliejaus,
3 šaukštai sojų padažo,
aliejaus kepimui.


GAMINIMAS:

Kalmarus nuplaukite, nulupkite odą (įdėję į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirę ne ilgiau kaip 3 min.) ir supjaustykite 2 mm pločio žiedais. Iš vandens, miltų, baltymų, sojų padažo, aliejaus užmaišykite tešlą ir 10 min. palaikykite šaldytuve. Kuo labiau skirsis tešlos ir aliejaus gruzdintuvėje temperatūros, tuo puresnė bus tešla.

Kalmaro žiedus merkite į tešlą ir apskrudinkite gruzdintuvėje iš abiejų pusių, kol taps auksinio atspalvio. Keptuvėje kalmarus kepkite 2-3 minutes, kol gražiai apskrus, bet ne per ilgai, kad netaptų kieti.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668