Pikantiškos morkos su ananasais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiškos morkos su ananasais


INGREDIENTAI:

10-12 morkų,
200 g konservuotų ananasų ir jų skysčio nuo konservų,
1 svogūno,
2-3 česnako skiltelių,
gabalėlio imbiero šaknies,
saujos šviežių kalendrų ir krapų,
sviesto ir
aliejaus kepti,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Nepjaustytas morkas pavirkite 7-10 min., nusunkite. Svieste pakepinkite smulkintą svogūną, kol suminkštės. Įdėkite smulkintą česnaką, imbierą ir kepkite dar apie minutę. Morkas supjaustykite griežinėliais, sudėkite į keptuvę, kruopščiai išmaišykite, pagardinkite druska ir pipirais.

Padidinkite ugnį ir kepinkite apie 5 min. Tada įpilkite porą šaukštų ananasų sunkos (likusios nuo konservų), sudėkite pjaustytus ananasus. Viską gerai išmaišykite ir kepkite dar keletą minučių. Pabaigoje gausiai apibarstykite šviežiais krapais ir kalendromis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668