Pupelių užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių užkandis


INGREDIENTAI:

250g. raudonųjų pupelių,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
svogūnas,
pomidoras,
vienos citrinos sultys,
3-4 salierų stiebeliai,
kieto virto kiaušinio trynys,
laurų lapelis,
10 žirnelių juodųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Pupele sudedame į puodą, užpilame šaltu vandeniu ir išverdame. Iki virimo pabaigos likus 10 minučių pasūdome, įdedame lauro lapelį, nuluptą svogūną, saliero stiebelius, pipirus. Pupeles supilame į kiaurasamtį, perliejame šaltu vandeniu, nuvarviname ir sudedame į dubenį. Aliejų sumaišome su citrinos sultimis, sutrupintu kiaušinio tryniu, pagardiname maltais pipirais, pasūdome ir gerai išplakame. Padažą supilame ant pupelių ir gerai sumaišome. Tinka papuošti pomidorų griežinėliais.

Pastabos:
Pupeles greičiau išvirsite, jeigu kiek pavirę vandenį nupilsite ir užpilsite vėl šaltu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668