Bazilikų ir špinatų užtepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bazilikų ir špinatų užtepėlė


INGREDIENTAI:

Po saujelę šviežių bazilikų ir
špinatų lapelių,
2 šaukštai kepintų graikinių riešutų,
saujelė parmezano,
2 skiltelės česnako,
žiupsnelis rupios druskos,
3 šaukštai gero alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Špinatus ir bazilikus nuplaukite, nusausinkite, kotelius nuskabykite, lapelius suplėšykite rankomis ir sumeskite į plakimo indą. Ten pat suberkite smulkintus česnakus, riešutus, tarkuotą parmezaną, rupią druską, supilkite alyvuogių aliejų ir viską iki vientisos masės sutrinkite elektriniu plakikliu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668