400 g vištienos krūtinėlės,
2 šaukštai kedrinių pinijų,
4 šaukštai aliejaus,
pusė šaukštelio ciberžolių,
2 svogūnai,
šaukštas sviesto,
2 skiltelės česnako,
po nedidelį gabalėlį imbiero šaknies ir
aitriosios paprikos,
stiklinė natūralaus vištienos sultinio,
100 ml natūralaus jogurto,
pusė šaukštelio kario,
pusės citrinos sulčių.
GAMINIMAS:
Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite nedideliais gabalėliais, užpilkite aliejumi, sumaišytu su ciberžolėmis ir citrinų sultimis, ir pusvalandį marinuokite. Svogūnus nulupkite, supjaustykite griežinėliais, pakepinkite svieste, iki dailiai apskrus.
Sukrėskite traiškytus česnakus, tarkuotą nuluptą imbiero šaknį ir kapotą išvalytą aitriąją papriką. Kai prieskoniai apskrus, sumeskite gerai nuvarvintą vištieną, apie 10 min. kepkite, tada supilkite sultinį ir kaitinkite, iki jis šiek tiek nugaruos ir troškinys sutirštės.
Suberkite kapotas pinijas, sukrėskite jogurtą ir dar apie 10 min. virkite, galiausiai įmaišykite karį ir nukelkite troškinį nuo ugnies. Tiekite su petražolių lapeliais ir biriai virtais ryžiais.