500 g vištienos filė,
4 šaukštai skrudintų sezamų sėklų,2 šaukštai medaus,
3 šaukštai tamsaus sojų padažo,
šaukštas ryžių acto,
pagal skonį druskos,
kelių rūšių pipirų mišinio,
3 šaukštai krakmolo,
medinių iešmelių (vištienai suverti),
4 šaukštai aliejaus (kepti).
GAMINIMAS:
Vištieną nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite pailgais gabalėliais, įtrinkite pipirų mišiniu ir sumeskite į plokščią indą. Nedideliame indelyje medų sumaišykite su sojų padažu, ryžių actu ir traiškyta česnako skiltele. Gautu marinatu labai gerai įtrinkite vištieną, indelį uždenkite maistine plėvele ir 2 val. marinuokite.
Kiekvieną marinuotą vištienos gabaliuką apvoliokite krakmole ir kepkite iki apskrus iš visų pusių. Tiekite suvėrusi ant mirkytų medinių iešmelių ir apibarsčius sezamų sėklomis. Skanu tiekti ryžių makaronais ar mėgstamomis rytietišku būdu pagamintomis salotomis.