500 g vištų širdelių,
250 g makaronų,
150 g sūrio,
3-4 pomidorai,
3 saldžiosios paprikos,
1-2 morkos,
svogūnas,
aitriųjų paprikų,
česnakų,
2 šaukštai pomidorų padažo arba pastos,
druskos,
maltų juodųjų ir raudonųjų pipirų,
laurų lapų,
sviesto.
GAMINIMAS:
Daržoves nuplaukite, nuvalykite ir supjaustykite, kaip jums patinka. Troškintuve ištirpdykite sviestą ir sudėkite išvalytas vištų širdeles. Ten pat suberkite susmulkintus svogūnus, įdėkite aitriųjų paprikų, česnakų ir pakepkite. Suberkite tarkuotas morkas ir kepkite nuolat maišydami.
Tada sudėkite supjaustytas paprikas ir dar pakepkite. Nepamirškite vis pamaišyti. Suberkite pomidorų skilteles, įdėkite pomidorų padažo arba pastos ir išmaišykite. Įpilkite 1,5-2 stiklines vandens, pagardinkite prieskoniais ir troškinkite ant mažos ugnies apie 45 minutes.
Makaronus apvirkite, sukrėskite į koštuvą ir perliekite vandeniu. Į indą su vištų širdelėmis ir daržovėmis suberkite makaronus, išmaišykite ir truputį pakaitinkite. Patiekite gilioje lėkštėje, gausiai apibėrę tarkuotu sūriu.