800 g žuvų filė,
morka,
300 g virtų jūros kopūstų,
svogūnas,
30 g sviesto,
2 riekelės baltos duonos,
pieno,
druskos,
pipirų,
aliejaus,
50 g grietinės,
krapų,
2 kiaušiniai,
maltų džiūvėsėlių.
GAMINIMAS:
Virtus jūros kopūstus, virtą morką, žuvų filė, svogūną sumalkite mėsmale kartu su piene išmirkyta balta duona. Įberkite druskos, pipirų. Įmuškite kiaušinius ir kruopščiai išmaišykite. Formuokite ovalius kotletus, į vidų įdėję gabalėlį sviesto.
Kotletus apvoliokite džiūvėsėliuose ir kepkite aliejuje, kol susidarys graži auksinė plutelė. Ant kiekvieno kotletuko uždėkite šiek tiek grietinės. Baikite kepti orkaitėje (maždaug 10-15 minučių). Prieš patiekdami apibarstykite žalumynais.