Jūros kopūstų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Jūros kopūstų sriuba


INGREDIENTAI:

300 g jautienos,
4-5 bulvės,
morka,
svogūnas,
200 g džiovintų arba 400 g konservuotų jūros kopūstų,
grietinės,
2 skiltelės česnako,
1/2 saliero šaknies,
šaukštas sviesto,
petražolių,
pipirų,
laurų lapų,
druskos.


GAMINIMAS:

5 litrus talpos puode išvirkite jautieną, išgriebkite, leiskite atvėsti, supjaustykite ir vėl sudėkite į puodą. Svieste apkepkite supjaustytus svogūnus, morkas ir sudėkite į puodą su jautiena. Smulkiai supjaustykite česnakus ir sudėkite į sriubą.

Įdėkite saliero šaknies, bulvių, žalumynų, prieskonių. Virkite 10 minučių. Jeigu į sriubą dėsite džiovintų jūros kopūstų, suberkite juos į puodą dar prieš kepdami morkas ir svogūnus. Jei dėsite konservuotų jūros kopūstų, suverskite juos kartu su žalumynais ir prieskoniais. Įsipylę į lėkštę sriubos, pagardinkite ją grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668