4 vnt. džiovintų Shitake grybų,
1 smulkintos vištos krūtinėlės,
100 g ryžių makaronų Thai Choice,
po 1-ną susmulkintą porą,
morką,
raudoną aitriąją papriką,
75 g konservuotų bambuko ūglių,
4 valg. šaukšt. augalinio aliejaus,
1 valg. šaukšt. sezamo sėklų aliejaus,
1 valg. šaukšt. sojos padažo "Haiyin bridg",
1 valg. šaukšt. ryžių acto,
druskos,
cukraus,
vandens.
GAMINIMAS:
20 minučių pamirkykite "Shitake" grybus šiltame vandenyje, išimkite ir supjaustykite plonomis juostelėmis. Vandens neišpilkite. Keptuvėje pakaitinkite augalinį ir sezamo sėklų aliejų, 5 min. pakepinkite vištieną, sudėkite daržoves, grybus ir kepkite dar 5 min. įpilkite šiek tiek vandens, kuriame mirko grybai ir troškinkite 5 minutes.
Pagardinkite sojos padažu, ryžių actu, cukrumi ir druska. Ryžių makaronus "Thai Choice" užpilkite verdančiu vandeniu. Palaikykite 5 min. ir nupilkite vandenį. Trumpai apkepinkite su vištiena ir daržovių troškiniu.