4 porcijoms:
500 g jautienos nugarinės,
120 g rūkytos šoninės,
sumuštinukų duonos ar prancūziško batono,
400 g mėlynojo sūrio,
400 g kumpio,
4 šaukštų pomidorų padažo,
2 šaukštų kaparėlių,
druskos,
pipirų,
3 šaukštų aliejaus ir
2 šaukštų sviesto kepimui.
GAMINIMAS:
Kumpį ir sūrį supjaustykite batono riekelių dydžio gabaliukus. Šoninę supjaustykite siauromis juostelėmis. Nugarinę nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite riekelėmis, apvyniokite šoninės juostelėmis, pabarstykite druska ir pipirais.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sviestą, dėkite nugarinę ir apkepkite iš abiejų pusių. Ant apskrudintų batono riekelių dėkite po gabaliuką nugarinės, kumpio ir sūrio. Sudėkite į kepimo skardą, užpilkite pomidorų padažu, apibarstykite kaparėliais ir 5 min. kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.