Bolivinių balandų sėklų troškinys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Bolivinių balandų sėklų troškinys


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:
stiklinė bolivinių balandų sėklų,
2 stiklinės daržovių sultinio,
po raudoną ir
žalią papriką,
6 nedideli pomidorai,
2 nedidelės cukinijos,
2 skiltelės česnako,
svogūnas,
150 g smulkiai tarkuotos fetos,
šaukštas džiovintų raudonėlių,
šaukštas sviesto,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
pusės citrinos sulčių,
šaukštas alyvuogių aliejaus,
saujelė skrudintų žemės riešutų.


GAMINIMAS:

Bolivinių balandų sėklas gerai nuplaukite sietelyje, suberkite į verdantį sultinį, puodą uždenkite ir troškinkite ant silpnos ugnies apie 15 minučių. Nukelkite nuo ugnies ir dar 10 min. brinkinkite. Išvirusias sėklas perdėkite į dubenį ir lengvai išpurenkite šakute. Česnakus ir svogūnus nulupkite, pakepinkite svieste.

Kai jie dailiai pagels, sudėkite griežinėliais pjaustytas cukinijas, per pusę perpjautus pomidorus, kubeliais pjaustytas paprikas. Troškinį pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais, raudonėliais, tada įmaišykite bolivinių balandų sėklų košę, supilkite citrinų sultis, galiausiai įmaišykite tarkuotą fetą ir sausoje keptuvėje skrudintus riešutus.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668