3 porcijoms:
400 g vištienos filė,
2 morkos,
2 salierų lapkočiai,
stiklinė virto kuskuso,
svogūnas,
šaukštas krakmolo,
po 2 šaukštus aliejaus ir
sojų padažo,
pagal skonį maltų juodųjų pipirų,
rudojo cukraus,
saujelė skrudintų sezamų sėklų,
trečdalis stiklinės daržovių sultinio.
GAMINIMAS:
Vištieną nuplaukite ir stambiai supjaustykite. Svogūną ir salierus susmulkinkite, morkas nulupkite, supjaustykite vidutinio dydžio juostelėmis. Gilioje keptuvėje įkaitintame aliejuje pakepinkite svogūnus, sudėkite vištieną ir maišant apkepkite iš visų pusių.
Tada supilkite sultinį, suberkite morkas, salierus ir troškinkite ant mažos ugnies apie 10 min., kol mėsa suminkštės, bet daržovės liks traškios. Į keptuvę supilkite sojų padažą, pagal skonį įberkite pipirų ir cukraus.
Krakmolą sumaišykite su trečdaliu stiklinės šalto vandens, supilkite į patiekalą ir vėl užvirkite. Tiekite su puriai išvirta kuskuso sėklomis.