4 porcijoms:
stiklinė burnočių sėklų,
svogūnas,
poras,
2 stiklinės natūralaus daržovių sultinio,
kiaušinis,
saujelė džiūvėsėlių,
2 virtos bulvės,
2 šaukštai aštraus meksikietiško padažo,
šaukštas sviesto,
pagal skonį druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Burnočių sėklas gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, užpilkite sultiniu ir išvirkite ant mažos ugnies, kaip nurodyta ant pakuotės. Svogūną nulupkite, porą nuplaukite, susmulkinkite ir, iki dailiai pagels, pakepinkite svieste, pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais.
Į pravėsusias burnočių sėklas įmuškite kiaušinį, įmaišykite šakute trintas bulves,svogūnų ir porų troškinį, meksikietišką padažą ir džiūvėsėlius. Jei reikia, dar šiek tiek pasūdykite. Iš paruoštos tešlos rankomis formuokite rutuliukus (jei tešla per skysta, dar įmaišykite džiūvėsėlių).
Kepkite orkaitėje arba keptuvėje, iki dailiai apskrus. Tiekite su kuskusu arba bolivinėmis balandomis ir garuose ruoštomis daržovėmis.