Svarainių marmeladas su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Svarainių marmeladas su obuoliais


INGREDIENTAI:

70 proc. prinokusių svarainių ir 30 proc. neprinokusių obuolių,
1 kg tyrės-700 g cukraus.


GAMINIMAS:

Nuplaukite svarainius, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite gabalėliais ir suberkite į puodą. Tuomet įpilkite truputį vandens ir uždengę dangčiu virkite, kol suminkštės. Obuolius taip pat nuplaukite, pašalinkite sėklalizdžius, susmulkinkite, suberkite į kitą puodą, įpilkite šiek tiek vandens ir virkite, kol suminkštės.

Obuolius ir svarainius perleiskite per sulčiaspaudę, tyrę pasverkite ir garinkite plačiame žemame puode. Cukrų pilkite dalimis taip, kad virimas nenutrūktų, ir virkite toliau. Kai marmeladas ims standėti, jį verdantį supilstykite į stiklainius (iki viršaus), greitai užsukite dangteliais, apverskite dugnu į viršų ir užklokite audeklu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668