6 porcijoms:
125 g cukraus,
125 g miltų,
žiupsnelio druskos,
5 kiaušinių,
250 ml pieno,
250 ml grietinėlės,
1 pakelio vanilinio cukraus,
2 šaukštų aliejaus,
3 šaukštų brendžio,
400 g razinų,
1 šaukšto miltinio cukraus paviršiui apibarstyti.
GAMINIMAS:
Iš visų produktų, išskyrus razinas, išplakite skystą tešlą. Palikite 1 val., retkarčiais paplakite. Apkepui skirtos razinos turi būti švarios ir sausos, tad jei plausite, labai kruopščiai nusausinkite.
Tešlą supilkite į karščiui atsparią formą ir įmaišykite razinas. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai apskrus. Iškepusį apkepą apibarstykite miltiniu cukrumi.