400 g mėsos (jautienos ar kiaulienos),
morka,
svogūnas,
3 šaukštai acto (20 proc.),
šaukštas sojų padažo (nebūtina),
aliejaus,
žalumynų,
druskos,
maltų juodųjų pipirų,
aitriųjų paprikų.
GAMINIMAS:
Nuplaukite nuo mėsos riebalus, pašalinkite sausgysles. Supjaustykite ją plonomis juostelėmis. Dėkite į keptuvę, pabarstykite druska ir ant stiprios ugnies leiskite išgaruoti drėgmei, nuolat pamaišydami.
Stambiai sutarkuokite morką, smulkiai supjaustykite svogūną, sumaišykite, įberkite šiek tiek žalumynų ir druskos. Visa tai sumaišykite su mėsa, įpilkite sojų padažo, acto, įberkite pipirų, druskos ir kruopščiai išmaišykite.
Keptuvę su aliejumi kaitinkite tol, kol atsiras baltas dūmelis. Tada supilkite verdantį aliejų ir patiekalą ir gerai išmaišykite.