600 g šaldytų šparaginių pupelių,
2 skardinių (po 425 ml) konservuotų baltųjų pupelių,
250 g morkų,
200 g rūkytų dešrelių,
250 g saliero šaknies,
1/2 poro,
300 g pomidorų,
3 šaukštų alyvuogių aliejaus,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Iš smulkintų morkų, salierų, pomidorų, porų išvirkite sultinį ir perkoškite. Šparagines pupeles išvirkite pasūdytame vandenyje, pertrinkite ir dėkite į virtas daržoves. Visas daržoves pertrinkite per sietelį ar elektriniu smulkintuvu, užpilkite sultiniu ir pavirkite apie 10-15 min.
Pagardinkite druska, pipirais. Aliejuje apkepkite smulkintas dešreles ir įmaišykite į verdančią sriubą. Konservuotas pupeles nukoškite ir taip pat supilkite į sriubą, dar pavirkite kelias minutes.