Grybų ir pomidorų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybų ir pomidorų sriuba


INGREDIENTAI:

200 g pievagrybių,
1 svogūno,
1 česnako skiltelės,
2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
500 g maltos mėsos,
850 ml pomidorų savo sultyse,
4 šaukštų čili padažo,
40 g fetos sūrio,
50 g juodųjų alyvuogių,
1 šaukštelio džiovintų raudonėlių,
1 šaukšto smulkintų bazilikų,
pagal skonį druskos,
cukraus,
pipirų,
1/2 citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Smulkiai supjaustykite svogūną, sukapokite česnaką, bazilikus ir sumaišykite su druska ir cukrumi. Šiuo mišiniu užberkite pomidorus savo sultyse, sutrinkite ir užvirinkite. Maltą mėsą ir pievagrybius apkepkite aliejuje ir suberkite į puodą, kur verda pomidorai. Jeigu trūksta vandens-užpilkite, kad apsemtų daržoves ir virkite 15 min.

Tada supilkite čili padažą, alyvuoges ir virkite ant mažos ugnies dar 5 min. Į išvirusią sriubą įberkite pipirų, įpilkite citrinos sulčių, sumaišykite ir patiekite. Sriubą paskaninkite smulkintu fetos sūriu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668