200 g žalios paprikos,
150 g poro,
1 šaukšto miltų,
300 g maltos jautienos,
1 svogūno,
2 česnako skiltelių,,
2 2 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 aitriųjų paprikų,
2 šaukštų pomidorų pastos,
850 ml konservuotų pomidorų savo sultyse,
425 ml konservuotų baltųjų pupelių,
212 ml konservuotų kukurūzų,
4 stiebų bazilikų,
druskos,
pipirų,
grietinėlės,
parmezano sūrio,
batono riekelių.
GAMINIMAS:
Nuplikykite pomidorus ir nunerkite odelę. Sumalkite juos kartu su aitriąja paprika, poru, saldžiąja paprika ir česnako skiltelėmis. Pakepinkite jautienos faršą (galite naudoti jautienos gabaliukus) su smulkiai supjaustytu svogūnu, kol viskas paruduos.
Į pasirinktą puodą dėkite apkepintą mėsą, maltas daržoves, pupeles, kukurūzus ir pomidorų padažą. Jei atrodo, kad šiek tiek per sausa, galite įdėti daugiau pomidorų padažo. Viską sumaišykite, įberkite druskos, smulkintų baziliko lapelių.
Troškinkite 20-25 min. ant mažos ugnies. Išpilstykite į lėkštes, įdėkite šaukštą grietinės ir papuoškite tarkuotu sūriu ir baziliko lapeliais. Skanu šią sriubą valgyti su batono riekėmis, kurios šiek tiek paskrudintos ir įtrintos česnakais.