400 g su lupenomis virtų bulvių,
250 g virtos jautienos,
1 svogūno,
1 žalios paprikos,
200 g konservuotų kukurūzų,
2 kietesnių pomidorų,
4 šaukštų kapotų petražolių.
P a d a ž u i:
2 šaukštų aliejaus,
2 šaukštų vyno acto,
2 šaukštų sultinio,
2 česnako skiltelių,
1 šaukštelio druskos,
kvapiųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Ištrintą su druska česnaką sumaišykite su aliejumi, sultiniu, actu (arba citrinos sultimis), įberkite pipirų. Nuluptas bulves supjaustykite plonais griežinėliais, svogūną-smulkiais kubeliais, jautieną-plonomis juostelėmis. Pomidorus nuplikykite verdančiu vandeniu, nulupkite odelę, supjaustykite kubeliais, papriką (išėmus sėklas)-plonomis juostelėmis.
Kukurūzus nusunkite. Viską dėkite į salotinę. Sumaišykite padažui skirtus produktus ir apliekite salotas. Palaikykite šaldytuve, kad susimaišytų skoniai. Patiekdami atsargiai sumaišykite ir apibarstykite kapotomis petražolėmis.