Karštas grybų užkandis pomidorų padaže receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Karštas grybų užkandis pomidorų padaže


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

8 didelių pievagrybių,
1/2 svogūno,
1 šaukšto aliejaus,
2 šaukštų smulkintų čiobrelių,
160 g virtos jautienos,
2 šaukštelių garstyčių grūdelių,
120 g Goudos sūrio,
3-4 pomidorų,
2 šaukštų pomidorų pastos,
1-2 šaukštų miltų,
125 ml grybų sultinio,
druskos,
baltųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Grybus nuplaukite, išpjaukite kotus, pasūdykite. Pjaustytus kotelius apkepinkite aliejuje. Padažas: taisykite iš grybų sultinio, apkeptų grybų kotelių, miltų, pomidorų pastos ir 2 smulkintų pomidorų, pagardinkite druska ir pipirais, smulkintais čiobreliais.

Virtą mėsą sumalkite arba smulkiai supjaustykite. Svogūną ir 2 pomidorus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su malta mėsa. Pagardinkite druska, pipirais, smulkintais čiobreliais. Atvėsinkite masę ir ją suberkite smulkintą Goudos sūrį.

Įdarykite pievagrybių kepurėles ir apibarstykite likusiu sūriu. Grybus dėkite į troškinimo indą ir užliekite iš anksto paruoštu padažu. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 20 minučių.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668