8 didelių pievagrybių,
1/2 svogūno,
1 šaukšto aliejaus,
2 šaukštų smulkintų čiobrelių,
160 g virtos jautienos,
2 šaukštelių garstyčių grūdelių,
120 g Goudos sūrio,
3-4 pomidorų,
2 šaukštų pomidorų pastos,
1-2 šaukštų miltų,
125 ml grybų sultinio,
druskos,
baltųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Grybus nuplaukite, išpjaukite kotus, pasūdykite. Pjaustytus kotelius apkepinkite aliejuje. Padažas: taisykite iš grybų sultinio, apkeptų grybų kotelių, miltų, pomidorų pastos ir 2 smulkintų pomidorų, pagardinkite druska ir pipirais, smulkintais čiobreliais.
Virtą mėsą sumalkite arba smulkiai supjaustykite. Svogūną ir 2 pomidorus supjaustykite kubeliais ir pakepinkite su malta mėsa. Pagardinkite druska, pipirais, smulkintais čiobreliais. Atvėsinkite masę ir ją suberkite smulkintą Goudos sūrį.
Įdarykite pievagrybių kepurėles ir apibarstykite likusiu sūriu. Grybus dėkite į troškinimo indą ir užliekite iš anksto paruoštu padažu. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir kepkite 20 minučių.