Keptų bulvių užkandis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Keptų bulvių užkandis


INGREDIENTAI:

250 g šviežių grybų,
250 g krevečių be kiautų,
2 šaukštų kvietinių miltų,
8 vienodo dydžio bulvių,
8 ožkų pieno sūrio riekelių,
2 kiaušinių trynių,
250 g sviesto,
2 šaukštų vandens,
1 šaukštelio citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Krevetes trumpai iškepkite su 25 g sviesto. Atskirai pakepinkite juostelėmis supjaustytus grybus. Nuskustas, nuplautas ir nusausintas bulves iškepkite orkaitėje, atvėsinkite ir nupjaukite viršūnėles. Iš bulvių atsargiai išskobkite dalį minkštimo. Padažas: žalius kiaušinių trynius, vandenį, gabalėliais sukapotą likusį sviestą dėkite į indą.

Kaitinkite nenustodami maišyti verdančio vandens vonelėje. Kai padažas taps vientisas, supilkite citrinos sultis, išmaišykite ir perkoškite. Sumaišykite krevetes, grybus, padažą, prikimškite masės į bulves, uždenkite sūrio "dangteliais" ir kepkite orkaitėje, kol apskrus. Patiekite karštą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668