Žuvies užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žuvies užkandėlė


INGREDIENTAI:

600g. starkio, jūrų ešerio ar kitokios baltos jūrinės žuvies filė,
50g. miltų,
50g. kukurūzų miltų,
2 skiltelės česnako,
125ml. alaus,
agurkas,
aitriosios paprikos ankštis,
2 kiaušiniai,
vienos citrinos sultys,
2 šaukštai saldžiojo aitriųjų paprikų padažo,
200g. majonezo,
2 šaukštai smulkintų žalumynų,
druskos,
maltų pipirų,
aliejaus kepti.


GAMINIMAS:

Žuvį nuplauname, nusausiname, supjaustome nedideliais gabalėliais, apibarstome pipirais, druska. Abiejų rūšių miltus sumaišome. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sumaišome su miltais. Supilapme alų, įberiame šaukštą smulkintų žalumynų. Įmaišome gerai išplaktus kiaušinių baltymus. Žuvies gabalėlius pamirkome į tešlą ir kepame įkaitintame aliejuje. Česnaką ir aitriąją papriką supjaustome smulkiai, agurką - nedideliais kubeliais. Sumaišome česnaką, aitriąją papriką, agurką, citrinos sultis, majonezą ir likusius žalumynus. Pagardiname pipirais, pasūdome. Žuvį tiekiame su padažu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668