Morkų pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų pyragas


INGREDIENTAI:

7 vidutinio dydžio morkos,
2 kiaušiniai,
stiklinė rudojo cukraus,
2 stiklinės miltų,
šaukštelis kepimo miltelių,
šaukštas sviesto,
pagal skonį vanilinio cukraus,
dvi saujos razinų.

G l a j u i:
250 g maskarponės,
2 apelsinai,
4 šaukštai miltelinio cukraus.


GAMINIMAS:

Razinas užpilkite kambario temperatūros vandeniu ir palikite, kad pabrinktų. Vandenį nupilkite, razinas suberkite ant popierinio rankšluoščio ir juo gerai nuspauskite vandens likučius. Morkas nuskuskite, nuplaukite ir smulkiai sutarkuokite.

Apibarstykite cukrumi ir palikite pusvalandžiui pastovėti. Kiaušinius gerai išplakite su vaniliniu cukrumi. Sudėkite tarkuotas morkas, razinas, supilkite susidariusį sirupą, lydytą sviestą ir gerai išmaišykite. Suberkite su kepimo milteliais sumaišytus miltus ir dar sykį gerai išsukite.

Sukrėskite į riebalais pateptą kepi,o formą ir šaukite į 180 laipsnių karštumo orkaitę. Kepkite apie 50 minučių. Paruoškite glajų: maskarponę mediniu šaukštu gerai išmaišykite su apelsinų sultimis ir milteliniu cukrumi. Aptepkite atvėsusio pyrago viršų ir valandai padėkite į šaldytuvą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668