Lašiša su medaus padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Lašiša su medaus padažu


INGREDIENTAI:

450g. lašišų filė,
2 apelsinai,
3 nedideli svogūnai,
šaukštas alyvų aliejaus,
225g. išlukštentų krevečių,
300g. salotų,
1,5 šaukšto skysto medaus,
šaukštas majonezo,
2 šaukštai grūdėtųjų garstyčių,
šaukštas baltojo vyno acto,
125ml. alyvų aliejaus,
maltų baltųjų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Žuvį supjaustome gabalėliais ir iškepame įkaitintame aliejuje. Plaktuvu išmaišome aliejų, garstyčias, medų, majonezą ir actą. Pasūdome, pagardiname pipirais. Apelsinus nulupame ir išskirstome skiltelėmis. Nulupame kiekvieną skiltelę gaubiančią plėvelę. Tai darome virš lėkštelės, kad į ją subėgtų trykštančios sultys. Jas supilame į padažą. Svogūnus nulupame ir supjaustome pusžiedžiais. Salotų lapus stambiai suplėšome ir sudedame į salotines. Ant jų dedame krevetes, žuvį, svogūnus ir apelsinų skilteles. Užpilame padažą. Pagardiname pipirais.

Pastabos:
Prie šio patiekalo užtruksite apie 40min.
Visus produktus galima paruošti iš anksto ir laikyti šaldytuve sandariai uždarytuose indeliuose. O sumaišyti reikia prieš tiekiant. Jei norite, kad svogūnai būtų švelnesnio skonio, o jų kvapas - silpnesnis, supjaustytus perliekite verdančiu vandeniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668