4 puodeliams:
500-600 g vištienos,
morka,
svogūnas,
5-6 nedidelės bulvės,
50 g aliejaus,
100 g majonezo,
200 g sultinio arba virinto vandens,
druskos,
pipirų,
kitų prieskonių.
GAMINIMAS:
Į kiekvieną molinį puodelį dėkite po lygiai vištienos juostelių. Apibarstykite druska ir pipirais. Morką supjaustykite mažais kubeliais, svogūną - smulkiais pusžiedžiais ir uždėkite ant vištienos (imkite 1/3 supjaustytų daržovių), apšlakstykite aliejumi ir supilkite pusę sultinio.
Likusius svogūnus ir morkas sumaišykite su bulvių kubeliais, įberkite druskos, pipirų, kitų prieskonių ir išdėliokite į puodelius. Užpilkite likusiu sultiniu (viršutinis sluoksnis turi būti ne sultinyje) ir aptepkite majonezu. Kepkite 200-220 laipsnių temperatūros orkaitėje.