Obuolienė su cinamonais ir apelsinais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Obuolienė su cinamonais ir apelsinais


INGREDIENTAI:

2 kg obuolių,
2 apelsinų,
1 citrinos sulčių,
apie 1 kg cukraus,
2 cinamonų lazdelių,
kelių gvazdikėlių.


GAMINIMAS:

Obuolius supjaustykite nedideliais kubeliais ir sudėkite į molinį indą. Supilkite cukrų, citrinos sultis, išmaišykite ir palikite pastovėti per naktį. Perpilkite obuolių masę į puodą, dėkite jį ant viryklės, sumeskite cinamonų lazdeles, gvazdikėlius ir virkite, kol obuoliai taps skaidrūs.

Tuo metu pasiruoškite apelsinus: supjaustykite nedideliais gabaliukais ir suberkite į uogienę. Nuolat maišydami pavirkite dar apie 30 minučių. Karštą obuolienę sukrėskite į stiklainius ir gerai užsukite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668