Upėtakis su mėlynių padažu receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Upėtakis su mėlynių padažu


INGREDIENTAI:

4 upėtakio gabaliukai be odos,
2 šaukštai lydyto sviesto,
100 g mėlynių uogienės,
0,25 smulkinto svogūno,
2 skiltelės česnako,
1 šaukštelio džiovintų čiobrelių,
1 šaukštelio garstyčių,
pagal skonį druskos ir
juodųjų pipirų,
papuošimui petražolių.


GAMINIMAS:

Į puodelį sukrėskite mėlynių uogienę, smulkintus svogūnus ir česnakus, garstyčias, čiobrelius ir maišant užvirinkite. Upėtakio gabaliukus pabarstykite druska ir pipirais.

Išdėliokite sviestu pateptoje skardoje ir abi puses kepkite po 7 minutes. Upėtakį dėkite ant lėkštės, užpilkite mėlynių padažu, patiekite su ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668