Menkės grietinėlės padaže su karamelinėmis morkomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Menkės grietinėlės padaže su karamelinėmis morkomis


INGREDIENTAI:

4 porcijoms:
apie 1 kg menkių pjausnių,
citrininių žuvų prieskonių ir
druskos,
miltų - žuvims apvolioti,
aliejaus - kepti,
2-3 morkų,
2 šaukštų sviesto,
2-3 šaukštų rudojo cukraus.

P a d a ž u i:
300 g riebios grietinėlės,
smulkintų žalumynų,
pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Pjausnius apibarstykite citrininiais prieskoniais, pasūdykite ir 20-30 minučių marinuokite. Tuomet apvoliokite miltuose ir po kelias minutes apkepkite gerai įkaitintame aliejuje. Sudėkite kepsnius į skardą, užpilkite grietinėle, pabarstykite druska, pipirais bei žalumynais ir kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

Morkas nuskuskite ir skustuku supjaustykite plonomis juostelėmis. Jei neturite skustuko, suraikykite plonais griežinėliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir cukrų, sudėkite morkų juosteles ir maišydami kelias minutes apkepkite. Pjausnius tiekite su morkomis ir bulvėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668