Melsvosios vilkžuvės su aštriu apelsinų padažu receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Melsvosios vilkžuvės su aštriu apelsinų padažu


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Apie 1 kg vilkžuvių pjausnių,
druskos,
pipirų ir
1 citrinos sulčių - pjausniams pamarinuoti,
apie 0,5 stiklinės džiūvėsėlių - pjausniams apvolioti,
aliejaus - kepti.

P a d a ž u i:
3 apelsinų,
1 aitriosios paprikos,
2 šaukštų rudojo cukraus,
3 šaukštų sviesto,
pipirų,
druskos,
citrinų sulčių.

GAMINIMAS:

Vilkžuvių pjausnius pabarstykite druska ir pipirais, apšlakstykite citrinos sultimis ir pamarinuokite apie valandą. Pamarinuotus apvoliokite džiūvėsėliuose ir sudėkite į aliejumi pašlakstytą kepimo formą. Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 15-20 minučių.

Paruoškite padažą: keptuvėje ištirpinkite sviestą ir cukrų. Aitriąją papriką ir du apelsinus supjaustykite griežinėliais ir sumeskite į keptuvę, tik iš paprikos būtinai išskobkite sėklas. Išspauskite likusio apelsino ir supilkite į ruošiamą padažą.

Pagardinkite citrinų sultimis ir kelias minutes patroškinkite. Paragaukite, jei padažas per rūgštus, dar pridėkite cukraus. Padažą troškinkite, kol skysčio liks maždaug pusė. Žuvų pjausnius apliekite apelsinų padažu ir tiekite į stalą.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668