Prancūziškas batonas su kepta nugarine receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Prancūziškas batonas su kepta nugarine


INGREDIENTAI:

Prancūziškas batonas,
2 šaukštai ančiuvių pastos,
50g. salotų,
2 šaukštai alyvų aliejaus,
10 mažų pomidorų,
50g. parmezano,
200g. keptos nugarinės,
maltų pipirų,
druskos.


GAMINIMAS:

Prancūzišką batoną perpjauname išilgai per pusę. Vieną pusę ištepame ančiuvių pasta, uždedame salotų lapų, apšlakstome aliejumi. Ant viršaus dedame per pusę perpjautus pomidorus, plonai supjaustytą Parmezaną ir keptą nugarinę. Pasūdome, pagardiname pipirais. Uždedame antrąją batono pusę. Surišame storu siūlu taip, kad jis stipriai suspaustų batoną. Sumuštinį suvyniojame į pergamentinį popierių, kad išliktų šviežias.

Pastabos:
Gamindami užtruksite vos 10 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668