4 porcijoms:
800 g vištienos krūtinėlės,
2 šaukštų smulkintų čiobrelių,
druskos,
pipirų,
4 rugščių obuolių,
1/2 šaukštelio kmynų,
200 g fermentinio sūrio (mėgstamo),
200 ml grietinės.
GAMINIMAS:
Obuolius nuplaukite ir supjaustykite griežinėliais. Fermentinį sūrį sutarkuokite. Ištepkite prieskoniais smulkintą vištienos krūtinėlę. Po to apibarstykite kmynais, smulkintais čiobreliais ir kelias minutes pamarinuokite.
Vištieną dėkite į troškinimo indą, ant viršaus paskleiskite grietinę, obuolius ir užbarstykite gausiai smulkinto sūrio. Kepkite įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūroje orkaitėje, kol sūris gražiai apskrus (apie 20-25 min.).