250 g obuolių,
265 g cukraus,
110 g smulkintų šviežių arba šaldytų spanguolių,
110 g morkų,
2 kiaušiniai,
120 ml augalinio aliejaus,
310 g miltų,
3 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių,
2 šaukšteliai kepimo sodos,
2 šaukšteliai malto cinamono,
1/2 šaukštelio druskos.
GAMINIMAS:
Nulupkite ir sutarkuokite obuolius ir morkas. Sumaišykite obuolius ir cukrų dubenyje ir palikite 10 minučių. Sudėkite spanguoles, morkas, kiaušinius, aliejų ir gerai išmaišykite. Sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną ir druską. Įmaišykite juos į obuolių mišinį tik kad sudrėktų.
Popierinius indelius bandelėms užpildykite du trečdalius tūrio. Padėkite juos ant kepimo skardos. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje 25-30 minučių. Prieš išimdami iš kepimo skardos, 5 minutes leiskite atvėsti.