250g. virtų paukščių kepenėlių,
4 riekės sumuštinių duonos,
2 svogūnai,
2 šaukštai smulkintų žalumynų,
nedidelė gūžė Pekino kopūstų,
3 šaukštai alyvų aliejaus,
šaukštas tamsaus sojų padažo,
druskos,
maltų pipirų.
GAMINIMAS:
Sumuštinių duoną supjaustome nedideliais kubeliais ir paskrudiname įkaitintoje orkaitėje. Kepenėles pakepiname įkaitintame aliejuje su sojų padažu. Pagardintame pipirais. Pekino kopūstą supjaustome šiaudeliais, svogūnus - pusžiedžiais. Sumaišome visus komponentus, pasūdome, pagardiname pipirais ir paliekame 15 minučių pastovėti.
Pastabos:
Paukštienos kepenėlės bus gardesnės ir baltesnės, jei prieš virdami pamirkysite jas piene. Nelaikykite šių salotų pernelyg ilgai, nes sumirks skrebučiai.