(4 porcijos)
200 g fetos sūrio,
1/2 ryšelio svogūnų laiškų,
1 paprikos,
salotų gūžės,
1/2 citrinos sulčių ir
tarkuotos žievelės,
100 g natūralaus jogurto,
2 šaukštų alyvų aliejaus,
2 pakuočių lavašo,
12 juodųjų alyvuogių.
GAMINIMAS:
Sūrį supjaustykite mažais kubeliais. Svogūnų laiškus susmulkinkite, papriką išvalykite ir supjaustykite mažomis juostelėmis, salotų lapus suplėšykite. Dubenyje sumaišykite fetos sūrį, svogūnų laiškus, žiedeliais pjaustytas alyvuoges, papriką ir salotas.
Indelyje suplakite citrinų sultis, žievelę, jogurtą ir aliejų - bus padažas. Lavašą išlankstykite ir perplėšus pusiau susukite į tūtą, pridėkite paruoštų salotų, perriškite svogūnų laiškais ir su padažu patiekite.