T e š l a i:
1 stiklinės miltų,
2 kiaušinių,
druskos.
Į d a r u i:
400 g varškės sūrio,
1 kiaušinio,
2 šaukštų kapotų petražolių,
1 šaukšto sviesto,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Iš miltų, kiaušinių, druskos ir 1/2 stiklinės vandens išminkykite tešlą. Padėkite į šaldytuvą 30 min. Įdarui sūrį susmulkinkite, įmuškite kiaušinį, įdėkite sviesto, žalumynų. Viską kruopščiai išmaišykite. Iš tešlos iškočiokite ploną lakštą.
Išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno vidurį dėkite įdaro perlenkite, kraštus užspauskite. Paruoštus virtinius dėkite į pasūdytą verdantį vandenį, virkite 5 minutes. Patiekite su sviestu.