250 g miltų,
3 kiaušinių,
0,5 l pieno,
300 g fetos sūrio,
1 nedidelio poro,
ryšelio svogūnų laiškų,
2 paprikų,
1 cukinijos,
1 morkos,
3 šaukštų aliejaus,
4 šaukštų sviesto,
3-4 šaukštų grietinėlės,
petražolių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Dubenyje sumaišykite pieną su kiaušiniu, persijotais miltais, žiupsneliu druskos ir palikite 30 min. Daržoves nuplaukite , paprikas atskirkite nuo sėklalizdžių ir supjaustykite plonomis juostelėmis, morką ir cukiniją - šiaudeliais.
Keptuvėje įkaitinkite 2 šaukštus sviesto ir lengvai apkepinkite griežinėliais susmulkintą porą, svogūnų laiškus. Po to sudėkite papriką, morkas ir cukiniją, pabarstykite druska, pipirais ir petražolėmis ar kitais žalumynais.
Kepkite maišydamos apie 3-4 minutes. Po to į keptuvę pilkite grietinėlę, sudėkite smulkiais kubeliais pjaustytą sūrį ir dar pakepinkite ant lengvos ugnies apie 5-6 minutes. Išimkite visa tai iš keptuvės ir padėkite šalia.
Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iš paruoštos tešlos iškepkite lietinius. Juos susukite ir vidų pripildykite paruošto faršo. Suktinius dėkite į skardą, jų viršų apdėliokite mažais likusio sviesto gabaliukais ir 5 min. kepkite 200 laipsnių karščio orkaitėje.