1 indelio ananasų griežinėlių (540 ml),
150 g svogūnų laiškų,
1 raudonosios paprikos,
125 g miltų,
5 kiaušinių,
125 ml pieno,
125 ml mineralinio vandens,
druskos,
pipirų,
125 g mocarelos sūrio,
50 g virto kumpio,
žiupsnelio kepimo miltelių,
druskos,
3 šaukštų aliejaus,
150 ml aitriosios paprikos (čili) padažo.
GAMINIMAS:
Ananasų griežinėlius nuvarvinkite. Svogūnų laiškus supjaustykite. Iš kiaušinių, pieno, vandens ir miltų įmaišykite blynų tešlą, įberkite druskos, kepimo miltelių. Nuplautą papriką supjaustykite kubeliais ir pakepinkite kartu su svogūnų laiškais aliejuje.
Į blynų tešlą įmaišykite kepintas daržoves ir išmaišykite. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ištepkite sviestu. Tešlą pilkite į skardą, tolygiai paskirstykite, ant jos dėkite ananasų griežinėlius, suberkite pjaustytus griežinėliais kumpį ir mocarelos sūrį.
Kepkite įkaitintoje orkaitėje 150 laipsnių karščio apie 10-12 minučių. Gatavą supjaustykite gabaliukais ir skanaukite su aitriosios paprikos (čili) padažu.