Arbūzų želė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Arbūzų želė


INGREDIENTAI:

800 g arbūzo be žievės,
900 g cukraus,
15 g želatinos,
1 didelė citrina,
2 pakeliai želės (po 50 g).


GAMINIMAS:

Arbūzą supjaustykite, išrinkite sėklas. Citriną nulupkite, supjaustykite, išrinkite sėklas. Viską sumalkite mėsmale, trintuvu arba smulkiai supjaustykite, sudėkite į emaliuotą indą ir užkaiskite. Įberkite cukraus.

Virkite 10-15 min. ant vidutinio stiprumo ugnies. Nuolat pamaišykite. Atšaldykite. Į atšalusią masę suberkite želatiną ir sausą želę iš poakelio, gerai išmaišykite, palikite pastovėti 30 minučių ir dar truputį pavirkite. Išpilstykite į karštus pasterizuotus stiklainius, užsukite dangtelius, apverskite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668