Marinuoti burokėliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Marinuoti burokėliai


INGREDIENTAI:

Burokėlių.

M a r i n a t u i:
1 l vandens,
40 g druskos,
40 g cukraus,
60 g acto,
3-5 kvapieji pipirai,
3 gvazdikėliai,
1-2 laurų lapai.


GAMINIMAS:

Burokėlius nuplaukite ir virkite 30-40 minučių, atvėsinkite, nulupkite, supjaustykite juostelėmis arba kubeliais, sudėkite į stiklainius ir užpilkite karštu marinatu. Marinatą ruoškite taip: į vandenį įberkite druskos, cukraus ir pavirkite 10 minučių, tada įpilkite acto.

Į stiklainį dėkite kvapiųjų pipirų, gvazdikėlių, laurų lapų. 0,5 l stiklainius sterilizuokite 10 minučių, 1 l - 12 min., 3 l - 18 min. Burokėlius galima marinuoti su krienais. Tokiu atveju į juos dedama 50-70 g tarkuotų krienų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668