Ant batono kepta kefalės filė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ant batono kepta kefalės filė


INGREDIENTAI:

400 g kefalės filė,
4 riek. batono,
8 riek. pomidorų,
salotų,
2 arbat. šaukšt. česnako,
1 stikl. sezamo aliejaus,
2 arbat. šaukšt. paprikos miltelių.


GAMINIMAS:

Padalinkite žuvies filė į 4 lygias dalis. Sumaišykite aliejų ir susmulkintą česnaką. Žuvį sudėkite į keptuvę ir apipilkite paruoštu aliejumi. Gausiai apibarstykite paprika.

Keletą kartų apversdami kepkite 5-10 minučių. Patiekite ant batono su salotomis ir pomidorais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668