Mirkalas su alyvuogėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mirkalas su alyvuogėmis


INGREDIENTAI:

450 g juodųjų alyvuogių ir
jų skysčio,
4-5 česnako skiltelės,
alyvuogių aliejaus,
balzaminio acto,
baziliko,
mairūno,
raudonėlio.


GAMINIMAS:

Nuo 450 g juodųjų alyvuogių nupilkite pusę skysčio. Likusią pusę su alyvuogėmis sudėkite į dubenį. Įberkite 4-5 smulkintas česnako skilteles, įpilkite alyvuogių aliejaus, balzaminio acto (maždaug iki pusės uogų).

Įberkite baziliko, mairūno ir raudonėlio.Žolelės gali būti ir džiovintos, ir šviežios. Viską išmaišykite, palikite pusvalandžiui pastovėti. Tinka su duonele MINI.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668