Pupelių užtepėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pupelių užtepėlė


INGREDIENTAI:

450 g konservuotų baltųjų pupelių,
3 skiltelių česnako,
trupučio alyvuogių aliejaus,
žaliųjų citrinų sulčių,
smulkintų bazilikų ir
čiobrelių,
pagal skonį druskos ir
pipirų.


GAMINIMAS:

Konservuotas pupeles sutrinkite su 3 skiltelėmis česnako, trupučiu alyvuogių aliejaus, žaliųjų citrinų sulčių, smulkintų bazilikų ir čiobrelių. Pagardinkite druska ir pipirais. Patiekite atšaldytą.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668