Apelsininis tortas su glajumi receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Apelsininis tortas su glajumi


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

Tešlai:

2 apelsinai,
250g. cukraus pudros,
250g. migdolų,
9 kiaušiniai,
2 šaukšteliai krakmolo.

Kremui:

250g. cukraus,
250g. migdolų,
citrinų sulčių,
2-3 apelsinų žievelės.

Glajui:

baltymas,
250g. cukraus pudros,
arako aliejaus.

GAMINIMAS:

Apelsinus mirkyti vandenyje 2-3val. Paskui dėti į puodą, įpilti vandens, uždengti ir virti, kol žievelės suminkštės. Apelsinus nusunkti, ataušinti, nulupti žieveles, ištrinti sėklas. Apelsinus pusvalandį trinti, įberiant cukraus pudros, maltų migdolų ir sudedant kiaušinių trynius. Įberti susmulkintą vieno apelsino žievelę, krakmolą ir plaktus baltymus. Iš šios tešlos iškepti 2 vienodus blynus. Cukrų kremui užpilti trupučiu vandens ir išvirti sirupą, ataušinti, suberti maltus migdolus, įpilti citrinos sulčių, smulkintą kito apelsino žievelę ir užvirti. Tešlos blynus pertepti šiuo kremu, o torto viršų patepti glajumi (gerai išmaišyti visus glajaus produktus).

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668