Guliašas su šparaginėmis pupelėmis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Guliašas su šparaginėmis pupelėmis


INGREDIENTAI:

200 g jautienos,
200 g avienos,
200 g kiaulienos,
2 šaukštai aliejaus,
4 svogūnai,
500 g šparaginių pupelių,
šiek tiek miltų,
druskos,
pipirų,
petražolių.


GAMINIMAS:

Mėsą supjaustykite kubeliais ir apkepkite aliejuje arba su margarinu, sudėję ir smulkiai pjaustytus svogūnus. kai svogūnai kiek apkeps, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa taps beveik minkšta. Šviežias šparagines pupeles nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į mėsą.

Viską pagardinkite druska bei pipirais ir toliau troškinkite ant silpnos ugnies. Į padažą įberkite šiek tiek miltų, kad jis taptų tąsus. Kartu su guliašu patiekite šviežiomis petražolėmis apibarstytas virtas bulves. Apskaičiuota 4-5 porcijoms.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668