200 g jautienos,
200 g avienos,
200 g kiaulienos,
2 šaukštai aliejaus,
4 svogūnai,
500 g šparaginių pupelių,
šiek tiek miltų,
druskos,
pipirų,
petražolių.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite kubeliais ir apkepkite aliejuje arba su margarinu, sudėję ir smulkiai pjaustytus svogūnus. kai svogūnai kiek apkeps, įpilkite truputį vandens ir troškinkite, kol mėsa taps beveik minkšta. Šviežias šparagines pupeles nuplaukite, apdžiovinkite ir sudėkite į mėsą.
Viską pagardinkite druska bei pipirais ir toliau troškinkite ant silpnos ugnies. Į padažą įberkite šiek tiek miltų, kad jis taptų tąsus. Kartu su guliašu patiekite šviežiomis petražolėmis apibarstytas virtas bulves. Apskaičiuota 4-5 porcijoms.