500 g šparaginių pupelių,
500 g kiaulienos,
2 svogūnai,
2 pomidorai,
šaukštas pomidorų pastos,
250 g šviežių grybų,
kiaušinis,
šaukštelis miltų,
2-3 šaukštai grietinės,
3 šaukštai tarkuoto sūrio,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą supjaustykite nedideliais kubeliais, apkepkite su smulkiai pjaustytais svogūnais ir pomidorais. Kai mėsa kiek apkeps, sudėkite nuvalytas ir pusiau perpjautas žalių pupelių ankštis, užpilkite karštu vandeniu, įberkite druskos, pipirų. Troškinkite ant silpnos ugnies.
Grybus nuvalykite, nuplaukite, supjaustykite ir troškinkite, kol suminkštės, įdėkite pomidorų pastos, kiaušinį, grietinės, miltų ir dar šiek tiek patroškinkite. Tuomet sumaišykite grybus su pupelėmis, viską sudėkite į puodelį, apibarstykite tarkuotu sūriu ir pastatykite į karštą orkaitę. Kai iškeps, patiekalo viršus turi pasidengti gražia rusva plutele.