Tortas "Fedora" receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Tortas "Fedora"


INGREDIENTAI:

I etapui:
5 baltymai,
250g. cukraus,
300g. migdolų arba kokosų drožlių.

II etapui:
200g. sviesto,
100g. margarino,
3 tryniai,
1/2 stiklinės vandens,
stiklinė cukraus,
50g. juodojo šokolado,
2 šaukštai kakavos

III etapui:
300g. migdolų,
1/2 stiklinės pieno,
nepilna stiklinė cukraus.

IV etapui:
1,5 plytelės juodojo šokolado,
truputį pieno.


GAMINIMAS:

I etapas:
Baltymus standžiai išplakti su cukrumi, suberti išlukštentus ir sumaltus migdolus ar kokosų drožles. Išmaišyti ir supilti į didelę tortinę.

II etapas:
Sviestą ir margariną ištrinti su tryniais. Iš vandens, cukraus, šokolado ir kakavos išvirti sirupą, ataušinti, palaipsniui pilti į sviesto masę ir maišyti. Galima įpilti truputį spirito arba citrinų sulčių. Šią masę uždėti ant pirmojo sluoksnio į tortinę ir atšaldyti.

III etapas:
Migdolus nuplikyti verdančiu vandeniu, išlukštenti ir sumalti. Užvirinti pieną su cukrumi, juo užpilti migdolus, ataušinti ir pilti ant šokolado masės.

IV etapas:
Šokoladą ištirpinti piene ir užpilti ant torto. Atšaldyti, papuošti migdolais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668