I etapui:
5 baltymai,
250g. cukraus,
300g. migdolų arba kokosų drožlių.
II etapui:
200g. sviesto,
100g. margarino,
3 tryniai,
1/2 stiklinės vandens,
stiklinė cukraus,
50g. juodojo šokolado,
2 šaukštai kakavos
III etapui:
300g. migdolų,
1/2 stiklinės pieno,
nepilna stiklinė cukraus.
IV etapui:
1,5 plytelės juodojo šokolado,
truputį pieno.
GAMINIMAS:
I etapas:
Baltymus standžiai išplakti su cukrumi, suberti išlukštentus ir sumaltus migdolus ar kokosų drožles. Išmaišyti ir supilti į didelę tortinę.
II etapas:
Sviestą ir margariną ištrinti su tryniais. Iš vandens, cukraus, šokolado ir kakavos išvirti sirupą, ataušinti, palaipsniui pilti į sviesto masę ir maišyti. Galima įpilti truputį spirito arba citrinų sulčių. Šią masę uždėti ant pirmojo sluoksnio į tortinę ir atšaldyti.
III etapas:
Migdolus nuplikyti verdančiu vandeniu, išlukštenti ir sumalti. Užvirinti pieną su cukrumi, juo užpilti migdolus, ataušinti ir pilti ant šokolado masės.
IV etapas:
Šokoladą ištirpinti piene ir užpilti ant torto. Atšaldyti, papuošti migdolais.